"gratis geld"

Gratis geld bestaat natuurlijk niet, maar op deze pagina probeer ik een overzicht te maken van acties en links die een extra'tje geven als je er gebruik van maakt.  Laat me vooral weten als iets niet meer werkt!

Zonnepanelen - SpaarMetDeZon kortingscode: 1134

Mocht je interesse hebben in zonnepanelen dan raad ik aan om verschillende offertes aan te vragen. In 2015 hebben wij ongeveer 5 verschillende offertes aangevraagd. Toendertijd was Spaarmetdezon voor ons duidelijk de goedkooptste. Lees hier over onze ervaringen met zonnepanelen. Heb je interesse in zonnepanelen of wil je meer weten over zonnepanelen, spaarmetdezon houdt verschillende informatie avonden. Indien je je aanmeld met SpaarMetDeZon kortingscode 1134 krijg je een extra korting van 50 euro! Werkt ook als je een mail stuurt voor offerte met referentie naar deze kortingscode.
Ik heb geen aandelen spaarmetdezon, wel een leuke kortingscode voor anderen, vergeet vooral niet ook offertes bij andere partijen aan te vragen!

Crowdfunding - Mintos

Ben je ge├»nteresseerd in crowdfunding via Mintos, via deze link krijg je 1% extra van je ge├»nvesteerde bedrag bij Mintos (en ik krijg ook dezelfde 1%).  
Let op! Dit is wel beleggen in het buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten